Loveland

Fotoverslag; Grootste speeltuin voor volwassenen.

Gisteren vond in het Sloterpark in Amsterdam Nieuw-West voor de vijfde keer het Loveland Festival plaats. Zo’n 20.000 bezoekers genoten tijdens een zonovergoten dag van een scala aan dance stijlen.

Het vijfde Loveland Festival gaat vast de boeken in als een van de zonnigste. Het zonnetje scheen de hele dag en dat is natuurlijk hét weer voor een buitenfestival. De bezoekers genoten dan ook optimaal tijdens het grootste outdoor festival van de hoofdstad.
Loveland is een ‘speeltuin voor volwassenen’, een plek in een bos- en waterrrijke omgeving met de beste dance muziek van nu. Gisteren gaven deejays als Fedde Le Grand, Sander Kleinenberg, Erick Morillo (USA), Sasha (UK), Chuckie, Laidback Luke, Roog & many more voor een onvergetelijke dag.

Onze fotograaf Harold Versteeg legde het allemaal voor jullie op foto vast.

Fotografie: Harold Versteeg