Lief Festival

Fotoverslag; Lief Festival muzikaal liefdesparadijs.

Gisteren werd onder de rook van Utrecht de vijfde uitverkochte editie van het Lief Festival gehouden. Lief is kleinschalig, bijzonder, gemoedelijk maar wel met grote DJ namen: Isis, Hardwell, Lucien Foort, Joey Beltram, Dennis Ruyer en Sander Kleinenberg & more waren van de partij.

Lief doet haar naam eer aan. Het recreatiegebied Strijkviertel in Utrecht wordt ieder jaar omgeturnd tot één groot liefdesparadijs met intieme areas, veel ruimte voor creativiteit, Candy Girls die snoep uitdelen aan de bezoekers en met vooral een lieflijke sfeer.

Lief kreeg er dit jaar ook een nieuw festivalgedeelte bij: op een nieuw stukje gras was de ‘Lieve tent’ opgebouwd waar niet in hokjes gedacht werd. In de zeer hete tent werd rauwe electro, breakbeat en zelfs hiphop geserveerd met een eigenzinnig programma.

Het festival biedt slechts ruimte voor 6000 bezoekers zodat het kleinschalige karakter gewaarborgd wordt, maar waardoor het festival ook snel uitverkocht is. Je moet er ieder jaar dan ook snel bij zijn. Check onze foto’s want wij waren er natuurlijk bij!

Fotografie: Harold Versteeg