Only Seven Left

Populaire jongensband op Tinadag 2010.

De vijf boys van Only Seven Left waren vandaag op de Tinadag in Duinrell, Wassenaar en dát hebben ze geweten. Ze traden niet alleen op en gingen met fans op de foto, maar maakten ook een ritje in een spectaculaire attractie.

Only Seven left is momenteel op promotietour door Nederland. Pas nog stonden ze in Tivoli, Utrecht waar hun album ‘It Was All A Dream’ officieel in promotie ging en vandaag stonden ze in Wassenaar en beleefden enkele spannende en bloedstollende momenten. En…er komen nog veel meer optredens aan (www.onlysevenleft.com).

Kijk hier mee met hoe Jochem, Roderick, Bart, Hinne en Bram hún Tinadag beleefden.

[bol_product id=”1000004010630907″ price_range=”undefined” name=”onlysevenleft” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1334478338_links.css”]

Foto’s Anneke Ruys

 

[galery]