Mysteryland 2011

Festival houdt het niet droog, maar is weer een waanzinnig feest.

Augustus zou dan de droge festivalmaand worden van het festivalseizoen 2011.

Vorig weekend hadden de bezoekers van Lowlands geluk, want het was zowaar droog en zonnig. Maar ja, eigenlijk klopt dat ook weer niet want Lowlands hoort juist nat en modderig te zijn. De wereld op zijn kop dus.

Het festivalterrein in de Haarlemmermeer was al drassig toen de vele duizenden feestgangers voor de deur stonden. De buien en de vele voetstappen veranderde het terrein in 1 grote modderpoel. Helaas konden de vele inspanningen van de organisatie niet voorkomen dat het op sommige plekken toch een glibberpartij werd.

Door de buien was het vooral gezellig druk bij de overdekte podia. Veel mensen zochten beschutting in de healing garden. Daar konden ze genieten van diverse meditatie- en helingsessies. Weer anderen zochten beschutting in 1 van de 3 grote tenten die Mystery Land kent.

In de Electric Deluxe kon men genieten van de electric tunes van Speedy J. En in de Energy tent van Marco V en Sander van Doorn. Maar vooral de Dirty Dutch tent zat voller dan vol, maar dat is ook niet gek met een line-up met oa. Gregory Salto, Chocolate Puma, The Bingo Players, Don Diablo, Martin Solveig en afsluiter Chuckie.

Op de 2 open podia the mainstage “Open Air” en “Q-dance” gingen de echte die-hard danceliefhebbers door ondanks de regen en de modder.

Ondanks het slechte weer was 21ste editie van Mystery Land weer meer dan geslaagd.

Tekst en Foto’s: Harold Versteeg

[bol_product id=”1000004010500387,1000004007099821″ price_range=”undefined” name=”mysteryland” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1333912698_links.css”]