So You Think You Can Dance nov28

Tags

Related Posts

Share This

So You Think You Can Dance

Finale So You Think You Can Dance
Op zondag 27 november vond de spannende finale plaats van So You Think You Can Dance. And the winner was…Nina!

De Belgische Nina versloeg na een bloedstollende battle finaliste Anna. Het tweetal danste alsof hun leven ervan afhing. De eerste afvaller na het duodansen was Anthony. Hij mocht dus zijn solodans niet laten zien. Die finale ging tussen Nina, Anna en Meysam, waarna Meysam helaas het podium moest verlaten.

En toen was het tijd voor de finalebattle tussen Anna en Nina.Het was een close finish maar uiteindelijk ging de 19-jarige Nina er met de winnaarstitel vandoor. Dat is een hoofdrol in de videoclip van David Guetta, een dansopleiding van 25.000 euro.

Fotoverslag: Paul Barendregt