Waylon

Presenteert zijn nieuwe album ‘After All’ in Hotel Arena.

Op donderdagavond 3 november presenteerde Waylon zijn nieuwe album ‘After All’ in Hotel Arena in Amsterdam.

‘After All’ is de opvolger van Waylon’s succesvolle megadebuut ‘Wicked Ways’. Daar hoorde natuurlijk een exclusief cd release feestje bij voor fans en genodigden. Zij mochten voor het eerst kennis maken met het nieuwe repertoire van de zanger. Dat leverde een onvergetelijk avondje soul op waar iedereen het erg naar zijn zin had.

Een ding werd duidelijk: Waylon heeft weer een geweldig nieuw album afgeleverd.Het album is “een ode aan de liefde” zoals Waylon zelf zegt.

Een extraatje tijdens de presentatie van ‘After All’ was dat Waylon een platina award kreeg voor zijn debuutalbum ‘Wicked Ways’ waar nu meer dan 50.000 exemplaren van verkocht zijn.. Dat gebeurde uit handen van Matthijs van Nieuwkerk. Alweer een onvergetelijk moment voor Waylon.

Fotografie: Dennis Beekelaar

[bol_product id=”1000004011754229,1000004006915673″ price_range=”undefined” name=”waylon” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1341138880_links.css”]