Tags

Related Posts

Share This

Fantastyval

Fantastyval 2012 komt eraan.

In 2012 zal de derde editie plaats vinden van Fantastyval op de Wouwse Plantage. Dat betekent weer twee dagen optimaal genieten van fantasy & gothic in een bijzondere, betoverende omgeving.

Fantastyval op Landgoed Wouwse Plantage is een uniek evenement. Qua locaties voor een fantasy evenement is het een van de mooiste. Daar moet je als liefhebber van een optimale beleving bij zijn! Tijdens vorige afleveringen bleek al dat wij er een waardevol nieuw fantasty event bij hebben.

Fraai verklede mensen, mooie elfen, afzichtelijke orcs, krijsende Greenthingz, vuurspuwers, Theater Gothika, het Boomcafé, een fantasy Markt, Middeleeuwse en fantasy kampementen, het Lord of the Rings kampement! Dat kun je allemaal verwachten op Fastastyval anno 2012.

Fantastische Muziek is er van oa Irfan, The Dolmen, Stream of Passion, Kingfisher Sky en The Old Firm. De Fantastische Elfenoptocht, het betoverende Fantastic Freeze Moment en als absolute hoogtepunt het zinderende Groot Rivendel Banket. Kortom: een geweldige en unieke beleving!

Fastastyval: beleef het mee op 14 & 15 juli 2012 op de Wouwse Plantage bij Roosendaal.
www.fantastyval.nl