Erick Morillo

Erick Morillo Birthday Bash! in The Sand 0p 10 maart

Verlangen. Een woord dat op vele verschillende onderwerpen van toepassing kan zijn. Wanneer we specifiek naar de club scene kijken, dan kunnen we echter stellen dat nagenoeg iedereen verlangt naar het speciale. Naar het bijzondere, het unieke, naar hetgeen waar letterlijk en vol overgave naartoe geleefd kan worden. Velen hebben dat iedere zomer wanneer het strand- en festivalseizoen weer van start gaat.

En natuurlijk het seizoen op het, ieder jaar populairder wordende, eiland Ibiza. En Ibiza ervaren in Nederland blijft voor velen toch ook iedere keer weer een moment om naar te verlangen. En aangezien Luxury Events in 2011 heeft bewezen enorm goed verlangens van de muziekliefhebbers in te kunnen vullen (met o.a. Steve Angelo en David Guetta (ADE) @ The Sand) zijn wij opnieuw uiterst trots om te kunnen en mogen aankondigen dat Erick Morillo zijn verjaardag in the Sand gaat vieren samen met Roog en Brothers on The Booth.

Date : 10.03.2012 Price : € 37,50
Location : THE SAND At the door : € more

Lineup : ERICK MORILLO, ROOG, BROTHERS IN THE BOOTH

[bol_product id=”1000004006500034,1000004009509236″ price_range=”undefined” name=”Erick Morillo” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1330691632_links.css”]