Lady Gaga

Lada Gaga komt naar Nederland & België.

Little Monsters opgelet, de enige echte koningin van het bal komt naar Nederland. Lady Gaga komt met haar Born This Way Ball naar Amsterdam om op 17 september in de Ziggo Dome een nu al spectaculaire show te geven. Gaga zal naast muziek van haar laatste album ‘Born This Way’, ook muziek van haar voorgaande album ‘The Fame’ en ‘The Fame Monster’ ten gehore brengen. Gaga trapt haar tour af in Azië en gaat hierna de hele wereld over.

Met een unieke performance, ijzersterke popsongs en extravagante outfits is Lady Gaga hét popfenomeen van nu. Haar vorige tour trok al mensen van over de hele wereld en werd niet voor niets uitgeroepen tot beste live show van het jaar. Het is de eerste keer dat deze 5-voudige Grammy winnares weer gaat touren sinds het uitbrengen van haar zeer succesvolle album ‘Born This Way’, dat wereldwijd al meer dan 6 miljoen keer over de toonbank ging. Maar hier stopt het niet voor Gaga, ook werd zij door Forbes’ uitgeroepen tot ‘Meest Krachtige Vrouw in de Wereld 2011’, werd Gaga toegevoegd aan de Time’s lijst van ‘100 Meest Invloedrijke Personen in 2010’, werden haar video’s meer dan 2,2 biljoen keer bekeken, is zij de levende persoon met de meeste likes op Facebook en is zij de nummer 1 op Twitter met meer dan 21 miljoen volgers. Deze Lady verkondigd iedereen tevreden te zijn met zichzelf en iedereen te respecteren zoals ze zijn, want iedereen is ‘born this way’.

[bol_product id=”1000004011078308,1000004006227286,1002004011788686,1002004011801475″ price_range=”undefined” name=”lady gaga” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1334865621_links.css”]

Special guests
Lady Gaga neemt op haar tour twee special guests mee, dit zijn The Darkness en Lady Starlight. De Britse rockband The Darkness is vooral bekend van hun hit I Believe In A Thing Called Love en worden door de media alom geroemd. Lady Starlight staat Gaga al jaren bij op het podium en zal nu dus ook weer als DJ met Gaga een show geven.

Kaartverkoop informatie
De kaartverkoop van dit evenement verloopt via het ticketing systeem van Ticketservice. Als je al een account hebt bij Ticketservice, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

Telefonische verkoop via: 0900 – 300 1250 (45 cpm)

VIP Packages
Voor dit concert zijn speciale VIP packages beschikbaar. Met het Government Hooker Package ontvang je een concertkaart voor een staanplaats. Daarnaast krijg je early access door een aparte ingang, een parkeerkaart (1 per twee personen) en consumptiemunten. Ook ontvang je een exclusief ‘Born This Way Ball’ merchandise item en een tour laminate souvenir. Het Government Hooker Package is € 205,- exclusief servicekosten.

Met het Highway Unicorn Package ontvang je een concertkaart voor een best beschikbare zitplaats. Daarnaast ontvang je een exclusief ‘Born This Way Ball’ merchandise item en een tour laminate souvenir. Het Highway Unicorn Package is € 190,- exclusief servicekosten.

Met het Heavy Metal Lover Package ontvang je een concertkaart voor een best beschikbare zitplaats en kun je via een aparte entree naar binnen. Daarnaast ontvang je een parkeerkaart (1 per 2 personen), merchandise item en consumptiemunten voor drankjes tijdens de show. Je wordt in een sfeervolle VIP ruimte ontvangen met gereserveerde garderobe. Voorontvangst met hapjes en drankjes, uitgebreid dinerbuffet voorafgaand aan de show en een afterparty met hapjes en drankjes. Het Heavy Metal Lover Package is € 315,- exclusief btw en inclusief servicekosten.

Let op: deze pakketten geven geen toegang tot de Monster Pit.

Kaartkopers ontvangen 2 weken voor de show een email met daarin informatie over de extra’s bij het pakket. Meer informatie of vragen, klik hier.

Tekst: Livenation