Madonna apr20

Tags

Related Posts

Share This

Madonna

[bol_product id=”1000004012117618,1000004012021797,1000004012178449,1000004012091992″ price_range=”undefined” name=”Madonna” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1334945646_links.css”] Madonna – MDNA CD

MDNA is alweer Madonna’s twaalfde album. Het is de opvolger van Hard Candy uit 2008. Dat betekent dat Madonna haar fans zowaar vier jaar op een nieuwe plaat liet wachten.  De Material Girl wordt dit jaar 54, maar gelukkig gaat ze gewoon door met muziek maken en doet ze precies wat ze wil. Nu komt ze met een dance-getint album voor de jongere generatie. Ze ging ervoor in zee met hotte dj’s en danceproducers als Benny Benassi, Martin Solveig en William Orbit. De oudere generatie zal minder te spreken zijn over de plaat. The Queen of Pop brengt op MDNA een moderne mix van alles wat momenteel hip en cool is en dat met special guests als Nicki Minaj, M.I.A.  en LMFAO. Het levert een album vol met dance-getinte tracks die het misschien goed doen op de dansvloer, maar die je minder op de radio hoort en ook thuis minder vaak opzet. Ook betreft het zeker geen klassiek album, zoals Madonna er ontelbare op haar naam heeft staan (noem True Blue, Like A Prayer, Ray Of Light). Deze zal vanwege de oppervlakkigheid snel weer in de vergetelheid raken. Maar nu even de positieve kantjes. MDNA bevat enkele leuke songs als party-anthem Give Me All Your Luvin’, Girl Gone Wild, Masterpiece (synthpop), het gospel-getinte I’m A Sinner en het dark-house nummer Gang Bang. Als je de DeLuxe versie van de CD aanschaft staan ook daar enkele aangename tracks (lees hoogtepuntjes) op, zoals Beautiful Killer en B-Day Song. Nicki Minaj zegt van haar grote voorbeeld the queen is still Madonna en daar zijn we het eigenlijk wel een beetje mee eens. Wat ons betreft kan The Queen of Pop best nog wel een paar jaartjes mee (AR)