Miss Montreal

Op 11 april presenteerde Miss Montreal haar nieuwe album in Paradiso.

Sanne Hans, frontvrouw van Miss Montreal, maakte een nieuw album in Nashville, met songwriters/producers Joshua Crosby en Nate Campany. Eerder werkte zij al met hen samen voor de single ‘Wish I Could’ die haar een radiohit opleverde.

Miss Montreal’s liedjes vormen een mix tussen singer/songwriter rock en powerpop met een vleugje jarentachtignostalgie. Sinds de hit ‘Just a Flirt’ is er veel gebeurd in de carrière van de Dedemsvaartse en haar band. In 2009 én in 2010 bracht ze een album uit en scoorde ze verscheidene hits zoals ‘Being Alone at Christmas’.

Het werd een bijzondere avond voor de fans, die in groten getale naar Paradiso waren gekomen. Daar kregen zij een voorproefje van het nieuwe album, wat erg veelbelovend klinkt. Alweer een stap vooruit in de carrière van deze Nederlandse trots.

Fotografie: Walter Blokker

[bol_product id=”1000004012164786,1000004009990898″ price_range=”undefined” name=”Miss Montreal” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”250″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1334523498_links.css”]