Mysteryland

Mysteryland programma bekend.

Op zaterdag 25 augustus vindt op het Floriadeterrein de negentiende editie plaats van Mysteryland – met zachtjes gezegd een line-up van formaat.

Mysteryland heeft een flink aantal van de heetste namen van het moment staan: Niemand minder dan Avicii, superproducer A-Trak, mister Dirty Dutch Chuckie, Loco Dice, Drum & Bass held Goldie, Fake Blood en Tiga vindt je nergens anders deze zomer in Nederland. Een hoop andere internationale smaakmakers, zoals Martin Solveig, Dennis Ferrer, Simian Mobile Disco, Jeff Mills en Visionquest. En niet te vergeten (inter) nationale helden van NL’se bodem als Fedde le Grand, Hardwell, Speedy J en De Man Zonder Schaduw. En dat is nog maar het topje van een hele grote ijsberg, die maar liefst twaalf verschillende stages beslaat.

Nieuwe opzet
Dit jaar is de opzet van de indeling van het terrein niet alleen grotendeels gewijzigd, ook zijn er een aantal toevoegingen gedaan. Allereerst een tent genaamd The Big Top – een gigantische tent waar de internationale top staat. Daarnaast de Monade, het nieuwe kloppend hart van het festival, waar momenteel Braziliaanse en Nederlandse kunstenaars samen aan werken.

De dag wordt geopend met een bijzondere openingsceremonie met daarna muziek van Loco Dice, Cajmere en nieuwe held Eats Everything. A-Trak presenteert zijn Fool’s Gold Clubhouse en ook is de organisatie trots op Visionquest met Seth Troxler en Ryan Crosson. Dirty Dutch is verhuist naar een grotere tent waar we worden getrakteerd op Skrillex zijn labelmaatjes: Porter Robinson, Dillon Francis en Zedd. En dat is nog maar het begin.

En verder
Op de BACKxBACK Nachtlab meets Redbull stage draaien Nederlandse talenten samen met hun (inter)nationale helden zoals Surgeon & Anton Pieëte. Techno bij Electric Deluxe Presents, hardstyle met Headhunterz en Wildstylez bij Q-dance en rauwe dubstep van Trolley Snatcha en Gomes bij Oi! Vs Vagegasten. Monika Kruse en Karotte bij GZG, Miss Dynamite bij SFFRMKRS en nieuwe partner Tik Tak. Het zijn zomaar enkele highlights uit een waslijst van mogelijke dingen om naar uit te kijken op Mysteryland.

Dat en nog veel meer valt er te beleven op deze nieuwe editie van Mysteryland – mét of zonder plaksnor. We zien je in ieder geval links voor bij de speakers!

Tickets
De kaartverkoop start zaterdag 28 april, 10:00 uur exclusief via Mysteryland.com.

Slaapfeestje Pakketten
Er zijn wederom dit jaar Slaapfeestje Pakketten beschikbaar, waarin de Mysteryland beleving verlengt kan worden met een heel weekend lol. De pakketten bevatten tickets voor Mysteryland, vervoer van en naar het festival en een keuze uit verschillende accommodaties om en nabij Mysteryland.

Oftewel: Beter goed gefeest, dan slecht geslapen!

Fotografie: Harold Versteeg