Nightmare


Editie  “Re-enter The Time Machine” in Ahoy.

Voor het festivalseizoen definitief geopend wordt is er nog één indoor evenement wat je niet mag missen!
Op zaterdag 5 mei aanstaande vormt het Rotterdamse Sportpaleis Ahoy het decor voor “Re-Enter the Time Machine”. Volgens velen was de in 2006 gehouden editie “Enter the Time Machine” de beste in de Nightmare serie.

In tegenstelling tot de laatste Nightmare’s wordt deze aflevering gehouden in het geheel verbouwde Sportpaleis! De fantastische entourage, de tribunes, een superbreed podium, LED schermen en de gave licht- en entertainment show zijn een absolute garantie om er een topfeest van te maken.
Het allergrootste voordeel van het Sportpaleis is zonder twijfel dat er geen geluidslimieten zullen zijn, dit betekent keihard knallen…
De kracht van de succesformule van het “Enter the Time Machine” concept is de combinatie van de actuele Present stijlen afgewisseld met Early Rave. Via de immense tijdmachine op het podium wordt er constant heen en weer gependeld door de tijd, onder andere naar de basis van de hardcore. Vanaf het startpunt worden vele hoogtepunten in de hardcore Historie als tussenstop aangedaan. Helemaal los dus op alle mogelijke hardcore stijlen!

De Line up is een weerspiegeling van alles wat hardcore groot gemaakt heeft door de jaren heen:
DJ ROB VS DARK RAVER & MC JOE
NOIZE SUPPRESSOR VS STEREOTYPE
MARC ACARDIPANE
MAD DOG VS AMNESYS
PAUL VS PANIC
SHADOWLANDS AGRESSORS LIVE
ANGERFIST VS OUTBLAST
PROMO VS CATSCAN
TIEUM VS PARTYRAISER

Het Anthem en de nieuwste editie van de Nightmare CD serie worden verzorgd door niemand minder dan DJ Mad Dog en Amnesys. Houd de sociale media goed in de gaten! Volg het laatste nieuws over Nightmare en de lanceringen van de CD, het anthem, de interviews en de promomixen.
Het populaire internet radiostation “Fear.FM” zal elke Maandag om 18:00 een promomix uitzenden van een van de Dj’s uit de Line up en zal ook enkele kaarten weggeven. “Nightmare – Re-enter the Time Machine on Fear.FM Hardest! Every Monday evening at 18:00 (GMT +1) – Don’t miss it!”
TICKETS

De normale kaarten kosten 39,50 en de speciale VIP kaarten zijn 75,00 en zijn onder anderen te verkrijgen via www.Paylogic.nl en www.Midtownshop.nl
Een VIP kaart geeft de volgende voordelen: Een Re-Enter T-shirt, eigen bar en toilet, 5 gratis munten, super uit zicht op het podium, gratis lockerbox en de kans jouw favoriete DJ live te ontmoeten…
Voor meer informatie ga je naar www.nightmare.nl