Ntjam Rosie

Live At Grounds CD/DVD.

 

Op 20 april brengt Ntjam Rosie haar eerste livealbum uit. Het is een dvd én een cd, opgenomen tijdens haar concert in Grounds in Rotterdam. Rosie is een echte live-zangeres. Dan is ze een ware openbaring: een vrouw die haar kippenvelmuziek met hart en soul brengt.

Op het live-album is vooral materiaal te horen van Ntjam’s laatste album ‘Elle’ dat in oktober 2010 verscheen. Aan het album werkten onder meer de Engelse drummer Nathan Allen mee (Faith Evans, Amy Winehouse) en bassist Alex Bonfanti (Joss Stone, Tom Jones). Datzelfde album werd ook genomineerd voor de Edison Jazzism Publieksprijs Jazz/World 2011. ‘Elle’ werd ook uitgebracht in Japan, Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Recent was Rosie te zien in DWDD Recordings.De internationale aandacht groeit met optredens in Duitsland (Jazzhead Bremen), Engeland (London Jazz cafe, support act voor Jesse Boykins III) en Turkije (Istanbul Jazz Festival).

Ntjam Rosie is een bijzondere artiest: met haar passievolle, zelf geschreven songs sleept ze je mee en laat ze je niet meer los. ‘Live At Grounds’ is een goed voorbeeld van zo’n optreden van Rosie. Ze zingt er zes van haar mooiste nummers live. Momenteel is Ntjam Rosie druk met het schrijven van een nieuw album. Iets om reikhalzend naar uit te kijken

Tekst: Anneke Ruys

[bol_product id=”1000004010714482″ price_range=”undefined” name=”ntjamrosie” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1334927141_links.css”]