Ruth Jacott

Simply The Best CD.

Ruth Jacott is behalve een geweldige zangeres ook een echte theaterdiva. ‘Simply The Best’ is de registratie op CD van haar laatste theatershow.

Daarin zingt zij liedjes van helden uit de soul & jazz als Billie Holiday, Tina Turner, Diana Ross en Beyoncé.  Ruth heeft zo’n mooie, warme stem dat alle liedjes die zij brengt praktisch net zo overtuigend klinken als de originele versies. Op de CD ‘Simply The Best’ staan alle liedjes verzameld die de zangeres tijdens de theatertour brengt. Het levert een aangenaam luisteruurtje op met vele hoogtepunten. Leuk zijn vooral ook de medleys: de Supremes Medley en de Party Medley waarbij van de respectievelijke artiesten de beste songs voorbijkomen. Schrijver Frank Houtappels (Gooische Vrouwen) componeerde het persoonlijke verhaal van de zangeres. Verhalen en songs komen tot leven in deze ijzersterke one woman show, zoals alleen Ruth Jacott die van brengen. De show werd opgenomen in juni 2011.

Tekst: Anneke Ruys

[bol_product id=”1002004012144502,1000004012144492″ price_range=”undefined” name=”ruthjacott” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1335097647_links.css”]