The Passion

In Rotterdam hebben donderdag ongeveer 20.000 mensen het muzikale paasspektakel The Passion bijgewoond.

Daarin speelde Danny de Munk Jezus en Frans Bauer was Petrus. Zangeres Berget Lewis kroop in de rol van Maria. Plaats van handeling was vooral het Willemsplein bij de Erasmusbrug, wat een perfecte locatie bleek.

Het evenement speelde zich vooral af op het Willemsplein, aan de voet van de Erasmusbrug. Maar de acteurs liepen ook door de stad. Zo moest Jezus met een groot, verlicht kruis vanaf de Koopgoot naar het Willemsplein lopen. Daarbij werd hij vergezeld door ongeveer duizend mensen.

The Passion vond dit jaat voor de tweede keer plaats. Vorig jaar was het in Gouda en bleek uiterst succesvol. Het vertelt het levensverhaal van Jezus. Waarschijnlijk komt er volgend jaar weer een The Passion.

Fotografie: Ronald Rijntjes

[bol_product id=”1002004012138350″ price_range=”undefined” name=”The Passion” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1334932670_links.css”]