Trijntje Oosterhuis

Wrecks We Adore.

Zangeres Trijntje Oosterhuis heeft de afgelopen jaren heel wat albums op de markt gebracht. Wrecks We Adore is weer eens een album met oorspronkelijk materiaal, oftewel geen covers. Niemand minder dan Anouk zat achter de nummers én de productie en dat kun je horen. Dit album staat vol passionele liedjes vol hartenpijn en verbroken liefdes, net zoals Anouk die zelf meestal zingt. Het leverde een mooie samenwerking op tussen de twee zangeressen met pareltjes als What About My Heart, You Own My Heart en In Time. Een hele goede beslissing van Trijntje om  deze kant op te gaan, want het betekent ook een nieuwe boost in haar carriere, een uitdaging die een hele mooie plaat oplevert. Oosterhuis zingt passioneel en verkent nieuwe wegen met haar stem, die bij vlagen zelfs moeilijk herkenbaar is. Dit is rock, maar ook soul en steeds overtuigend. Wrecks We Adore – gemaakt met het Zweedse team Tore Johansson en Martin Gjerstad – is verplichte aanschafkost voor zowel de liefhebbers van Trijntje Oosterhuis als van Anouk (AR)

[bol_product id=”1000004012170870″ price_range=”undefined” name=”trijntje” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1335097535_links.css”]