Wesly Bronkhorst

‘Live in the Garden’ in Restaurant Brasserie Paardenburg in Ouderkerk aan de Amstel.

In de grote partytent over de gehele binnenplaats en op een mooi podium zong Wesly Bronkhorst een heel afwisselend repertoire. Hiermee heeft de rasechte Amsterdamse zanger laten zien wat hij allemaal in huis heeft. Ook zijn laatste kroegenhit ‘Kom Allemaal Maar In Mijn Armen’ mocht deze avond niet ontbreken.

De fans van Wesly zongen en dansten tijdens het uitverkochte concert allemaal mee. Ook waren er een paar gastoptredens. Michael Oomen, Sylvia Breuns, William Jansen en André Vrolijk hebben ‘The Garden’ flink op zijn kop gezet. Wesly Bronkhorst en zijn fantastische band hebben voor een geweldige avond gezorgd die zeker voor herhaling vatbaar is.

Wil je meer weten over Wesly Bronkhorst? Ga dan naar: www.weslybronkhorst.nl

Tekst en fotoverslag: Arnold van der Horst

[bol_product id=”1000004005697801″ price_range=”undefined” name=”Wesley Bronkhorst” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1335363991_links.css”]