Yori Swart

Nu nog in voorprogramma Jonathan Jeremiah, maar 2 okt met eigen show.

Yori Swart is een van de meest geprezen talenten van dit moment.

De jonge dame uit het mooie plaatsje Bergen maakte een vliegende start. Na het winnen van de Amsterdamse Popprijs won ze ook nog de Sena Performers POPnl Award en ging ze zelfs met de Grote Prijs van Nederland vandoor in de categorie singer-songwriter.

Deuren gingen open en zo mocht ze de support-act van Agnes Obel, Tim Knol, Wende Snijders en De Dijk verzorgen.

Bij haar optreden in 2012 in DWDD werd zij op handen gedragen door Mathijs van Nieuwkerk. Hij zong zelfs mee. Op het Groningse Noorderslag liet ze ook een verpletterende indruk achter. Niet veel later werd ze door Giel Beelen als 3FM Serious Talent bestempeld.

Haar debuutalbum “Yori Swart”, is zojuist verschenen. En om het nog mooier te maken, op haar eigen label “Ysplaat”.

De hoogblonde singer-songwriter mocht afgelopen vrijdag de zaal opwarmen voor de reeds gevestigde grote naam, Jonathan Jeremiah.

Op 2 oktober is de blonde zangeres uit Bergen zelf de hoofdact in de grote zaal van Paradiso. Gaat dat zien!

Fotografie: Harold Versteeg

[bol_product id=”1000004012056770″ price_range=”undefined” name=”yori swart” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1333302841_links.css”]