Extrema Outdoor

XO Live staat voor de deur.

Het weer is master, nog even geduld want Extrema Outdoor staat op 14 juli a.s. voor de deur, yeah!

Ennn… duotickets voor Extrema Outdoor zijn inmiddels uitverkocht en ook de kaarten voor XO+ bijna. Iedereen (including us!!!) is dus lekker aan het warmdraaien voor XO Live! Tof om te zien dat de voorverkoop zo lekker gaat, mensen. Top!

Tijd dat de voorpret echt begint! En dus hebben we de timetable online geknald! En let us introduce to you ons nieuwe speeltje: My XO. Hiermee kun je online jouw eigen timetable samenstellen, maar er is meer…

Je kunt met My XO aangeven wat jouw interesses zijn, qua muziek, maar ook mbt je voorkeur voor eten bijvoorbeeld. En als je aangeeft hoe laat je op het event denkt te zijn, dan wordt jouw XO gecreëerd en heb je een eigen route en timetable voor de hele dag. Wel zo handig!

Openingsconcert Kalkbrenner
En heb je de timetable al gecheckt? Zorg dat je d’r vroeg bij bent, want om 13:30 start het openingsconcert van Kalkbrenner al in de Quartz Arena! Dat word een extra dik spektakel, kunnen we alvast verklappen.

Twee hoofdpodia, 
As you know, er zijn twee grote hoofdpodia op XO Live. Buiten is de Diamond Stage waar onder anderen David Guetta, Kraak & Smaak en LMFAO hun shows doen. En binnen is de Quartz Arena. Zodra je de tent betreedt, stap je in een nieuwe, indrukwekkende wereld. Omgeven door tribunes waan je je in een ware arena van immense videowalls en flashy lichteffecten. Techno en andere edgy, rauwe dance omlijst performances, visueel geweld en dark shows van onder meer The Bloody Beetroots, Nero (live) en de technopioniers Kevin Saunderson (als dj en live met Inner City) en Carl Craig.

Privéconcert Goldfish
Om de lancering van de exclusieve JC Rags/Goldfish-shirtcollectie te vieren droppen we op XO Live ook nog een miniconcert van Goldfish voor de trouwste fans. In de aanloop naar het festival toe zijn hier kaarten voor te winnen via de Facebook-pagina’s van JC Rags en natuurlijk XO Live. En op het festival kun je ook nog een ticket bemachtigen voor deze minishow. Dus: houd de pages in de gaten, want dit privéconcert van de nieuwe live-sensatie uit Zuid-Afrika is maar voor de happy few!

http://nl.extrema-outdoor.com/nl/