Ground Zero

Ground Zero onthult line-up The Night Project en nieuwe website. 

Op 1 september 2012 herrijst het ruige kampement van Ground Zero – het rauwste festival van de harde stijlen – weer in de duisternis op Area Bussloo. Met trots presenteren UDC en Multigroove de zevende editie van het enige nachtfestival van Nederland: Ground Zero Festival 2012 – The Night Project.

Hardnekkige geruchten blijven de ronde doen dat er ieder jaar weer mensen verdwijnen op de heilige grond van Area Bussloo. Hoewel de autoriteiten het blijven ontkennen en de bewoners van Bussloo verder geen commentaar durven te geven, heeft het er alle schijn van dat ook dit jaar weer duizenden underground fanatics de spookachtige bossen aan het mystieke meer van Area Bussloo in trekken voor het zogenaamde “The Night Project”. Wat daar precies gebeurd is voor de buitenwereld veelal nog een mysterie dat inmiddels bekend staat onder de naam “Ground Zero”. Volgens de verhalen van ingewijde die-hards komen de bezoekers hier jaarlijks in grote getale bijeen om één nacht te feesten alsof hun leven er vanaf hangt, opgezweept door een brute afvaardiging van bekende en onbekende artiesten uit de meest obscure uithoeken van de internationale harde dance scene.

Bekijk hieronder de complete line-up, verspreid over vijf volwaardige areas en een relaxte chill out, omlijst door vette shows, attracties en special effects:

Hardstyle
The Prophet
Tuneboy
(IT)
Digital Punk
Avio
LIVE: Geck-O
Scope DJ
Organ Donors
(UK)
Bass Chaserz
Dozer

Hardcore

Promo
Tommyknocker
(IT)
Predator
Tha Playah
Tieum
(FR)
Enzyme X
Arizona DJ Team
(US)

LIVE: System 3 (IT)
Insane DJ Team
Mr. Madness
(SI)
Lunatic
Miss Hysteria

Early Hardcore

Lenny Dee (US)
The Stunned Guys
(IT)
Gangsta Alliance
Delta 9
(US)

LIVE: The Horrorist (US)
Laurent Hô
(FR)
Dano
Leviathan
Chosen Few
Waxweazle

Industrial // Frenchcore // Terror
Hellfish (UK)
Manu Le Malin
(FR)
The Outside Agency
Cut A Kaos
(CH)
LIVE: The Speed Freak
(DE)
Tymon
(AU)
TimeTwister
(FR)
Petrochemical
(NO)
Fight
(FR)

Raw Hardstyle

Clock Kid
Titan
Wavolizer
(DK)
Chain Reaction
Prefix & Density
Mark EG
(UK)
Deetox
Phrantic
(CH)
Juized

 

Freestyle
Steve Sweet
Spider
Baba
BMC

“The Night Project” website:

De website van Ground Zero is compleet vernieuwd. Op www.groundzerofestival.com vind je nu al de vier pre-trailers en binnenkort ook de nieuwe “The Night Project” trailer. Om alvast in de stemming te komen is er tevens een compleet archief aangelegd met foto’s, video’s en websites van eerdere edities. Verder vind je hier uiteraard, het laatste nieuws, alle achtergronden en reisinformatie over Ground Zero Festival 2012.

Voorverkoop:

Tickets voor Ground Zero Festival 2012 – The Night Project kosten 39 Euro (ex. fee) en zijn verkrijgbaar zijn via www.groundzerofestival.com, Paylogic en alle Primera winkels in Nederland.