Racoon & Friends

Racoon and Friends voor Stichting Jayden.

Concert van Racoon and friends Grote Markt te Goes op zondag 13 mei 2012/Concert voor Jayden

Racoon heeft de stichting Jayden altijd een warm hart toegedragen en ook als het op geld inzamelen aan komt voor onderzoek naar deze vorm van kanker bij kinderen heeft de groep altijd vooraan gestaan en geholpen. Vandaar dat dit concert ook is georganiseerd .
(Evenals o.a. zeeuws wielrenner en bekend geworden van de Tour de France Johnny Hoogerland trouwens). De avond werd gepresenteerd door Eric Holm.

Zie ook: www.racoonandfriends.nl/stichting-jayden

Alle Racoon band leden (Bart en Bart’s ouders zijn de buren van de ouders van Jayden) kenden Jayden zeer goed en waren nauw betrokken bij de ziekte en behandeling van de kleine Jayden en zeiden meteen yes toen ze gevraagd werden om ambassadeurs te worden van de stichting .

Naast Racoon traden in Goes op : Danny Vera , Jurk, de 3 J’s en Gers Pardoel (ik neem je mee).
Met ruim 6500 verkochte kaarten was de Markt in Goes compleet uitverkocht .

De aanwezige toeschouwers op de Goese Markt werden tot slot getrakteerd op een grandioos concert gegeven door een van Neerlands populairste band van dit moment en 2012 3 FM award winnaars , gekregen voor beste band : Racoon
Een groot succes was deze avond ,geen enkele wanklank werd gehoord. Iedereen genoot!

“Het benefietconcert van Racoon op de Grote Markt in Goes is volledig uitverkocht”.Dat meldde de Zeeuwse band enige weken geleden op Twitter. De opbrengst van de muziekavond ging dan ook in zijn geheel naar de Stichting Jayden. Die zet zich in voor de bestrijding van neuroblastoom, een vorm van kanker bij kinderen.

De stichting is vernoemd naar het jongetje Jayden uit Goes. Die overleed in 2009, nog geen 3 jaar oud aan deze vorm van kanker. Eerder ging de opbrengst van de single ‘Don’t Give Up The Fight’ al naar de Stichting Jayden toe.

Op de website www.stichtingjayden.nl vindt u informatie over Stichting Jayden .
Er is veel geld nodig om onderzoek te doen, helpt u mee?

De goed gekozen naam Jayden betekent trouwens ‘dankbaar’.

Verslag en foto’s: HANS COLIJN

[bol_product id=”1000004011168182,1000004003175122,1000004007160185″ price_range=”undefined” name=”Racoon” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1337060711_links.css”]