Within Temptation

Nederlandse band viert 15-jarig bestaan met spectaculaire jubileumshow in Sportpaleis Antwerpen.

Within Temptation, de band rond frontvrouw Sharon den Andel, bestaat vijftien jaar. Reden voor een feest! Dat geeft de band, in de vorm van een spectaculair concert, op 13 november aanstaande in Sportpaleis Antwerpen.

De jubileumshow krijgt de naam Elements mee en moet de grootste happening worden in de geschiedenis van Within Temptation. De titel staat voor wat de muziek en liveshows van de band zo kenmerken: het melodieuze, heldere stemgeluid van zangeres Sharon den Andel, de stevige gitaarriffs, de orkestrale en Keltische invloeden en de onverwachte muzikale samenwerkingen.

Sinds de release van het eerste album Enter in 1997 is het hard gegaan met Within Temptation. De band sleepte gouden en platina albums binnen en verkocht wereldwijd meer dan drie miljoen exemplaren. Daarnaast regende het prestigieuze awards in binnen- én buitenland en deed de groep uitverkochte tours in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. In vijftien jaar werd de formatie rond frontvrouw Sharon den Adel de meest succesvolle Nederlandse rockband in het buitenland.

Live staat de band bekend om haar energieke performance en visueel spektakel met indrukwekkende decors, vuurwerk en filmbeelden. Die elementen komen uiteraard aan bod tijdens de jubileumshow in Antwerpen.

Bovendien maken diverse gastartiesten hun opwachting en wordt de band begeleid door het befaamde Il Novecento Orchestra.

De kaartverkoop voor Elements start vrijdagochtend 11 mei om 11.00 uur via proximusgoformusic.

Zie hier meer over de band én hun jubileumconcert.

Fotografie: Lars Griemelijkhuijsen

[bol_product id=”1000004006199945,1000004010983764″ price_range=”undefined” name=”whitin temptation” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1336914094_links.css”]