Allen Stone

Soulsensatie op 26 november terug naar Amsterdam.

Na uitverkocht debuut nu ook op 26 november live te bewonderen in de Melkweg.

Wie er in april bij was, zal het beamen: Allen Stone is een van de grootste soulsensaties van de laatste tijd, die live bovendien meer dan zijn mannetje staat. Op maandag 26 november 2012 staat ‘the new voice of soul’ op het podium van de Oude Zaal van de Melkweg, Amsterdam. De kaartverkoop start op vrijdag 29 juni om 10.00 uur via de website van de Melkweg, Ticket Service Nederland en de bekende voorverkoopadressen.

Op zaterdag 7 april maakte Nederland in een tot de nok gevulde Kleine Zaal van Paradiso voor het eerst live kennis met Allen Stone. De ‘nerdy’ domineeszoon uit Seattle, geboren te Chewelah (Washington), had er geen enkel probleem mee om zijn publiek om de vinger te winden. Het concert ontving louter enthousiaste reacties. Samen met de rasmuzikanten uit zijn begeleidingsband weet Stone dan ook moeiteloos pop, R&B, folk en vintage gospel te vermengen tot een toegankelijk en geheel eigen geluid. Wel eens bestempeld als de blanke kruising tussen Prince en Stevie Wonder, is Allen Stone een soulbelevenis die je niet wilt missen.

Het plezier van muziek maken

Na ‘Last to Speak’ uit 2010, betekende het eveneens in eigen beheer opgenomen album ‘Allen Stone’ (2011) de definitieve doorbraak voor Allen Stone. De plaat is vanaf het eerste moment door alle muziekcritici bejubeld. En niet alleen het album blijkt een succes, ook de vele liveoptredens van Allen Stone zijn steevast ‘souled out’. Allen Stone is een artiest met een gouden toekomst en leeft voor het plezier van muziek maken. Daarom komt hij dit jaar voor een tweede keer naar Nederland; om te spelen en om weer harten van nieuwe fans te veroveren. Het devies: wees er snel bij, want de kaarten voor deze live soulsensatie zullen ongetwijfeld wederom de deur uitvliegen!

Maandag 26 november 2012

Allen Stone
Melkweg – Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Entree: € 17,00 (excl. servicekosten en lidmaatschap)

Kijk voor meer informatie over Allen Stone op www.allenstone.com of www.facebook.com/allenstone

[bol_product id=”1000004012353782″ price_range=”undefined” name=”Allen Stone” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1340978406_links.css”]