Beatloverz

Beatloverz Rise of the Fallen.

Reis terug naar het jaar 200 n.Chr, het oude Rome staat op het punt om te vallen. Er zal een laatste battle worden gehouden. Stel je eens voor, de DJ’s die als gladiatoren de strijd met elkaar aan gaan om de laatste battle van het Romeinse tijdperk uit te vechten.

Op 6 oktober 2012 vindt de vijftiende editie van Beatloverz plaats in het Sportpaleis Ahoy Rotterdam.  Het sportpaleis zal niet meer herkenbaar zijn. Het zal volledig worden omgetoverd naar een Romeins theater. Alles zal aanwezig zijn, de Arena, de Pit en een Forum. In de Arena zullen de gevechten plaatsvinden met de grootste artiesten van de dance muziek. In de Pit werden vroeger de gladiatoren getraind, hier zullen de rauwste gevechten worden geleverd. Het Forum zal een ruimte zijn waar je kan relaxen, zoals de Romeinen dit vroeger deden.

No Retreat, No Surrender, Only the strongest will survive in the Arena.

De eerste battles zijn bekend !

 

Roog                                    VS          Leroy Styles                                     The Arena

Vato Gonzalez                 VS          Real El Canario                                The Arena

Flexican                             VS          Sef                                                         The Pit

Yellow Claw                     VS          Valerio Zeno                                     The Pit
Dyna                                    VS          Lady Bee                                            The Pit

Volg ons op facebook voor de bekendmaking van de andere battles of om kans te maken op te gekke prijzen! http://www.facebook.com/Beatloverz.nl?ref=ts#!/Beatloverz.nl

Tickets

Op maandag 11 juni gaan de normale kaarten in de verkoop voor €39,- ex. Fee. Naast de normale ticket zijn er de Silver en Gold tickets te koop.

Silver Tickets

De Silver tickets kosten € 49,- ex. fee. Hierbij krijg je 5 consumptiemunten ter waarde van €14,- , toegang via een aparte, snelle ingang en toegang tot het exclusieve guestdeck. Let op, hier zijn slechts 1.500 tickets voor beschikbaar.

Golden Tickets

De Golden ticket € 89,- ex fee. Met een Golden ticket kan je onbeperkt drinken (Bier,Fris,Wijn, Red bull, Rum, Vodka en Whiskey), krijg je toegang via een aparte, snelle ingang. Verder  krijg je de exclusieve CD van Beatloverz t.w.v. €14,99 en toegang tot het Golden VIP Deck. Hier zijn slechts 1.000 kaarten voor beschikbaar. Dus zorg dat je op tijd bent!

Tickets zijn te verkrijgen via Beatloverz.com en alle Primera winkels. Ook voor alle overige informatie check je de website.

Beatloverz 2012

Datum: zaterdag 6 oktober 2012

Locatie: Ahoy Rotterdam

Tijd: van 22.00 tot 07.30

Kaarten zijn verkrijgbaar via: www.beatloverz.nl