Concert At Sea

Laatste info voor start festival morgen.

Morgen gaan ze los en openen ze de poorten! Ze zijn er klaar voor! En aan dit CASTV filmpje te zien The Baseballs ook. Met het goede weer in het vooruitzicht gaan ze een prachtig weekend beleven! Lees onderstaande praktische informatie door voor een geslaagd CAS weekend.

Download de gratis CAS 2012 mobiele telefoon App voor iPhone en Android HIER dan heb je alle informatie binnen handbereik!

REISADVIES / PARKEREN / PENDELBUSDIENST

Kom je op vrijdag naar Concert at SEA? Lees dan DEZE verkeersaanwijzingen.
Kom je op zaterdag naar het festival? Er zijn wegwerkzaamheden. Lees HIER het laatste reisadvies.

Overnacht je via een CAS overnachtingsarrangement dan parkeer je bij de camping of het bungalowpark en ga je met je de pendelbus van en naar het festivalterrein. Kijk HIER voor de pendelbusdienstregeling met tijden en opstapplaatsen. Wil je gebruik maken van de pendelbusdienst maar heb je niet via CAS een overnachting geboekt? Koop HIER je losse pendelbuskaart. Deze zijn in tegenstelling tot vorig jaar niet meer verkrijgbaar op het terrein zelf. Zo kunnen ze de capaciteit beter inschatten en de service verbeteren.

Kom je met de auto naar het festivalterrein dan wordt je vanzelf naar een van de parkings geleid door de verkeersregelaars. Koop HIER vantevoren je parkeerkaart. Dat is voordeliger dan op het parkeerterrein zelf!

WEERSVERWACHTING

Het wordt mooi weer op de Brouwersdam. De temperatuur ligt tussen de 19 en 22 graden en de zon zal veelvuldig te zien zijn, er is een kleine kans op een buitje. Neem dus je zonnebrand mee. De temperatuur kan ’s avonds behoorlijk dalen dus neem ook een vest of trui mee, of koop een mooie Brunotti limited edition Concert at SEA trui bij de merchandise stand.

DE LAATSTE KAARTEN!

De laatste toegangskaarten zijn t/m donderdagmiddag 15:00 nog online verkrijgbaar via de website van Concert at SEA, alle PRIMERA winkels en telefonisch via 0900-9000500.

Op de festivaldagen zelf zijn nog enkele dagkaarten verkrijgbaar aan de dagkassa.
Parkeerkaarten en pendelbustickets blijven t/m zaterdag gewoon beschikbaar via www.concertatsea.nl