Dance Valley

Dancefestival introduceert garantie bij regen.

Het festivalseizoen is in volle gang en officieel is de zomer begonnen… Maar omdat er de laatste jaren nog wel eens een buitje wil vallen tijdens Dance Valley, ook wel gekscherend Plens Valley genoemd, introduceert de organisatie een fijne ‘tegen de regen’ garantie: Als het langer dan 1 uur aaneengesloten regent krijg je 50% korting op je Dance Valley 2013 ticket (klik hier voor meer informatie). Je zou er bijna een regendansje voor gaan doen! En mocht je toch nat zijn geregend omdat je perse die ene DJ op de Main wilde horen. Niets aan de hand. Een rondje door de Dance Valley droogstraat voor de MegaFöhn en de natte diehards zijn weer ready to party. Zo. Dat is 1!

Maar er is meer! Voor de trouwe bezoekers en nieuwe fans is er deze editie een zeer warm welkom! Omdat we bij Dance Valley graag willen dat het feest vroeg begint geven we je nog een extra reden om vroeg te komen. Enerzijds hebben we namelijk top artiesten die vanaf 12 uur gaan rocken: o.a. Goose Live, Marco Bailey, Robby Rivera, Housequake en Funkerman die de main opent. Pak aan! Nummer 2.

En mocht je nou de stomme pech hebben om je telefoon met het nummer van die leuke chick of dude te verliezen of ben je je kluts kwijt, Dance Valley doet er dit jaar alles aan om ervoor te zorgen dat alle gevonden voorwerpen. weer terugkeren naar hun rechtmatige eigenaar. Op het festival terrein zelf, bij de Lost & Found booth, maar ook in de weken erna via de Dance Valley Lost & Found Facebook app. Nu zelf niet ineens verdwalen hè !! Ziehier, nummer 4.

Om het transport naar en van het terrein te vergemakkelijken is er dit jaar de ‘Ride here, Right now’, een handige carpoolservice voor festivalbezoekers. En dat was nummer 5! Last but not least, onze trailer al gezien? Touché !

[bol_product id=”1000004010486635,1000004006259595″ price_range=”undefined” name=”dancevalley” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1340876820_links.css”]