Nadie Reyhani

Nadie Reyhani op tv en dit najaar in de clubs.

Maandag 25 juni a.s. laat Nadie Reyhani een staaltje van haar kunnen zien op tv tijdens de eerste uitzending van  “De Beste Singer-Songwriter van Nederland”. Het programma van BNN en de VARA (in samenwerking met 3FM) wordt gepresenteerd door Giel Beelen en om 20:30 uitgezonden op Nederland 3. Tien weken lang is de zoektocht van Giel naar Nederlands talent dat kan schrijven, zingen, zichzelf muzikaal begeleiden én het publiek weet te raken te volgen op tv. Beelen wordt hierbij geholpen door een aantal bekende 3FM dj-s en een aantal bekende singer-songwriters zullen de talenten coachen en jureren.

In de eerste aflevering zal Nadie Reyhani haar nieuwe single, getiteld “Lovers Song”, ten gehore brengen. Het nummer, geremixed door Ruben van Roon van Kraak en Smaak, is afkomstig van haar debuutalbum “Soon” dat dit voorjaar is uitgebracht.

Nadie is bovendien geselecteerd voor deelname aan de Popronde 2012, een reizend muziekfestival dat vanaf 7 september tot en met 18 november zal touren langs 32 steden.  Popronde biedt muzikanten de kans om veel buiten de eigen stad te spelen, ervaring op te doen en een netwerk op te bouwen.  Voor de bezoeker een unieke kans om het nieuwe, aanstormende, Nederlandse talent als eerste te ontdekken.

Foto: Anneke Ruys