Naked Song Festival

Inspirerend singer-songwriter Festival in Eindhoven.

Op zaterdag 16 juni vond in Eindhoven het Naked Song festival plaats.

Het Naked Song Festival biedt jaarlijks het neusje van de zalm op het gebied van singer-songwriters, nationaal en internationaal.

Naked Song betekent een middag en avond lang genieten van ongebreidelde  en andere akoestische parels. Er is vaak niet meer nodig dan een gitaar, een stem, een spotlight. Naakt, puur, rauw, ontdaan van alle overbodigheden. Naked Song Festival brengt de muziek terug tot haar puurste vorm…

Naked Song festival telt 5 podia, van de Rabobank Grote Zaal tot aan het intieme podium in café Meneer Frits. Ook dit jaar is de Effenaar stage aanwezig in de 2e foyer van Muziekgebouw Eindhoven tijdens het Naked Song Festival. Het leuke is dat je hier bekende namen ziet, maar ook nieuwe ontdekkingen. Je kunt je dus volledig laten verrassen door alle muzikale talenten die er spelen.

Op het Naked Song Festival gaan de muzikanten  vooral terug naar het prille begin:het  soleren. Voor elk wat wils: van Franse chansons tot Americana en indie (www.nakedsong.nl)

Fotografie: Hans Kreutzer