Q-Dance

Q-Dance organiseert tijdens ADE 2012 een avond in Ziggo Dome.Met de opening van de Ziggo Dome heeft Q-dance er een nieuwe party-locatie bij. De speciale geluidsisolatie en vlakke vloer zorgen voor een ongeëvenaarde akoestiek. De dakconstructie is voorzien van de nieuwste technieken om licht- en decorobjecten te bevestigen en aan te sturen. En met ruimte voor meer dan 12.000 feestgangers kun je erop rekenen dat we hier heel wat vette feestjes gaan geven!

Aan Q-dance de eer om op 20 oktober, tijdens het weekend van Amsterdam Dance Event, deze nieuwe hal compleet uit z’n voegen te laten barsten! Houd Q-dance.nl in de gaten voor de broodnodige info

ADE vindt dit jaar plaats van woensdag 17 tot en met zaterdag 20 oktober.

[bol_product id=”1000004006408690″ price_range=”undefined” name=”q-dance” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”250″ cols=”1″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1340891749_links.css”]