TED

Animatiefilm vanaf 13 sep in de bioscoop.

De maker van de populaire animatie tv-serie Family Guy, Seth Macfarlane, heeft zijn eerste film gemaakt, TED, met in de hoofdrollen o.a. Mark Wahlberg en Mila Kunis. TED is een hilarische comedy, over de bijzondere teddybeer Ted.

Samen met zijn beste vriend John (Mark Wahlberg), rookt hij, drinkt hij en zit hij achter de vrouwen aan. Seth MacFarlane heeft de stem ingesproken van de losbandige teddybeer Ted. In het clipje die via onderstaande link is te zien, vertelt hij hoe hij dit met behulp van een zeer geavanceerd computersysteem heeft gedaan.

“M:\Ted (U)\Video\Featurettes\TED_SethIsTed_RatedR_QT_HD.mov”

In Amerika zijn er al diverse artikelen verschenen over TED. Via onderstaande links publicaties uit de New York Times, de Los Angeles Times en Time Magazine.

TED draait vanaf 13 september a.s. in de bioscoop.