Conor Maynard

19-jarige urban-popzanger uit Brighton lanceert debuut.

Afgelopen vrijdag is het debuutalbum van Conor Maynard verschenen: Contrast.

De charismatische en charmante 19-jarige urban-popzanger uit Brighton die van zijn debuutsingle ‘Can’t Say No’ meer dan 200.000 exemplaren verkocht, is dé hit sensatie uit de UK. Voor de opnames van dit  album dook Conor met niemand minder dan Pharrell Williams de studio in. Pharrell zegt over Conor: “This kid will change the face of pop music.” Ook Ne-Yo, Midi Mafia, Stargate, Frank Ocean en The Invisible Men werkten aan Contrast mee. Naast het produceren van Conors debuutsingle nemen de heren van The Invisible Men (o.a. bekend van Jessie J’s ‘Do It Like a Dude’) ook de lead in een aantal andere tracks, waaronder ‘Vegas Girl’, zijn tweede single.

Andere hoogtepunten op Contrast zijn: ‘Turn Around’ (geschreven door Ne-Yo en geproduceerd door Stargate) en de Pharrell Williams track ‘Lift Off’, waarop je duidelijk de N.E.R.D. sound hoort en die nogmaals de internationale potentie van Maynard benadrukt.

Conor zegt zelf over zijn debuutalbum: “I’m my fanbase, I’m making music for people like me, I know what I want to hear when I’m partying with my friends and I know what I want to hear when I’ve broken up with my girlfriend.”

Tekst: Anneke Ruys

[bol_product id=”1000004012364429″ price_range=”undefined” name=”Conor Maynard” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1343746410_links.css”]