Eefje de Visser

Bijzonder concert in teken Vierdaagse in Stevenskerk.

Singer-songwriter Eefje de Visser gaf in het kader van de Vierdaagse Feesten een bijzonder concert in de Stevenskerk.

Daar speelde de zangeres met haar band in het kader van kunst en muziek in de kerk ter gelegenheid van 4 daagse feesten in Nijmegen.

Het is inmiddels een begrip geworden tijdens de Vier Daagse feesten. Wil je een mooi apart concert dan ga je naar de Stevenskerk. Daar vliegen de kaarten de kerk uit. Voor vrijwel geen enkel van de concerten zijn nog kaarten te verkrijgen.

Ook dit keer was het weer raak. Eefje zorgde met haar eigenzinnige teksten en prachtige muziek voor een lekker zonnetje het leek wel even zomer! De harde realiteit merkte toen je weer naar buiten ging: regen regen en nog eens regen.

Binnen was het lekker warm door de muziek en de prachtige bloemstukken die in de kerk stonden waren een lust voor het oog. Eefje wilde niet te veel poespas, dat merkte je bij het korte interview dat presentator Jan Douwe Kroeske met haar had. Ze gaf geen toegift, het is wel mooi geweest zo zei ze.

Fotografie en tekst: Hans Kreutzer

[bol_product id=”1000004011030431″ price_range=”undefined” name=”Eefje de Visser” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1342349950_links.css”]