Extrema Outdoor Belgium

Editie XO Belgium uitverkocht.

Vorige week nog liet XO Belgium weten dat er enkel nog dagtickets te verkrijgen waren voor het tweedaagse dancefestival Extrema Outdoor Belgium in Kelchterhoef bij Hasselt.

Vandaag maakt Extrema bekend dat het festival volledig uitverkocht is. Eerder deze week maakte Extrema al bekend dat de zaterdagtickets voor Solar Weekend ook op zijn en dat de laatste kaarten voor de zondag nu verkocht worden. De campingtickets van Solar zijn al maanden uitverkocht.

XO Belgium

Het van oorsprong Nederlandse dancefestival Extrema Outdoor warmt dit jaar op vrijdag op met de Beach Party, waarvoor nog enkele tickets te verkrijgen zijn. Op zaterdag kan er van 11 uur tot 23 uur gefeest worden rondom de waterrijke locatie ‘De Plas’ in Kelchterhoef. Hiervoor zijn alle tickets uitverkocht. Nieuw dit jaar is de XO Camping waarbij bezoekers van vrijdag tot zaterdag naast het terrein kunnen verblijven. Ook hiervoor zijn de tickets reeds uitverkocht.

Extrema Outdoor Belgium zorgt dit jaar voor twee podia op vrijdag en maar liefst zeven op zaterdag, waarvan het Nederlandse bedrijf ESWA er zes voorziet van het superzuivere geluidssysteem Funktion-One. Naast de Main Stage zijn onder meer de legendarische nachtclub La Rocca, Versuz, Breakdown en natuurlijk Circoloco weer te gast bij de verschillende podia.

Artiesten als Sasha, Roni Size, LTJ Bukem, Magda, Tania Vulcano, Redlight, Kevin Saunderson met zijn Inner City, Gui Boratto, Matthias Tanzman, Maya Jane Coles, Cassy, Solomun, Maceo Plex en nog vele anderen prijken op het affiche dit jaar. Voor meer informatie, de volledige line-up en timetable kan men terecht op de festivalwebsite Extrema.be.

EXTREMA OUTDOOR BELGIUM

10 & 11 augustus 2012

Vrijdag: 17:00 – 00:00
Zaterdag: 11:00 – 23:00
Recreatiestrand De Plas, Kelchterhoef, Houthalen-Helchteren (bij Hasselt)
België
Tickets: vrijdag €25, zaterdag €55, combi weekend UITVERKOCHT, combi camping weekend UITVERKOCHT
http://www.extrema.be
http://www.facebook.com/ExtremaOutdoor.Belgium