Ground Zero

Nieuwe trailer is online.

Nadat vorige week werd aangekondigd dat de Die Hard tickets voor Ground Zero tot op het laatste ticket uitverkocht is, komen UDC en Multigroove nu met de langverwachte trailer van het rauwste festival van de harde stijlen. Het enige nachtfestival van Nederland dat nog overgebleven is; Ground Zero Festival 2012 – The Night Project.

Wat er precies waar is van de hardnekkige geruchten dat er ieder jaar weer mensen verdwijnen op de heilige grond van Area Bussloo, blijft vooralsnog een raadsel. Maar volgens de verhalen van ingewijde Die Hards komen de bezoekers hier jaarlijks in grote getale bijeen om één nacht te feesten alsof hun leven er vanaf hangt. Opgezweept door een brute afvaardiging van bekende en onbekende artiesten uit de meest obscure uithoeken van de internationale harde dance scene gaan de bezoekers in Area Bussloo helemaal los. Check hier de trailer die deze kant van het verhaal in ieder geval bevestigd:

http://www.youtube.com/watch?v=fIYq2UBSJgM

Hieronder nogmaals de complete line-up, verspreid over vijf volwaardige areas en een relaxte chill out, omlijst door vette shows, attracties en special effects:

Hardstyle
The Prophet
Tuneboy (IT)
Digital Punk
Avio
LIVE: Geck-O
Scope DJ
Organ Donors (UK)
Bass Chaserz
Dozer

 Industrial // Frenchcore // Terror

Hellfish (UK)
Manu Le Malin (FR)
The Outside Agency
Cut A Kaos (CH)
LIVE: The Speed Freak (DE)
Tymon (AU)
TimeTwister (FR)
Petrochemical (NO)
Fight (FR)
Cemon Victa

Hardcore

Promo
Tommyknocker (IT)
Predator
Tha Playah
Tieum (FR)
Enzyme X
Arizona Hardcore Junkies (US)
LIVE: System 3 (IT)
Insane Dj Mafia
Mr. Madness (SI)
Lunatic
Miss Hysteria

 

Raw Hardstyle

Clock Kid
Titan
Wavolizer (DK)
Chain Reaction
Prefix & Density
Mark EG (UK)

Deetox

Phrantic (CH)

Juized

 

Early Hardcore

Lenny Dee (US)
The Stunned Guys (IT)
Gangsta Alliance

Delta 9 (US)
LIVE: The Horrorist (US)
Laurent Hô (FR)
Dano
Leviathan
Chosen Few

 

Freestyle
Steve Sweet
Spider
Baba
BMC

Housebangerz

Voorverkoop:

Opgelet Ground Zero fans, er zijn alleen nog reguliere tickets beschikbaar! Alle Die Hard fans hebben hun eer hoog gehouden door nu al in het bezit te zijn van een limited Die Hard ticket voor The Night Project.  Deze Die Hard tickets zijn inmiddels volledig uitverkocht. Daarnaast is ook de periode voor de gespreid betalen tickets verlopen. De reguliere tickets voor Ground Zero Festival 2012 – The Night Project kosten 39 Euro (ex. fee) en zijn nog verkrijgbaar via www.groundzerofestival.com, Paylogic en alle Primera winkels in Nederland.

 

Facebook winactie week:

Deze week is het winactie week op de officiële Facebook pagina van Ground Zero Festival: www.facebook.com/groundzerofestival. Wil jij degene zijn die één van de 3×2 vrijkaarten voor het duisterste, hardste en enige nachtfestival van Nederland wint? Zorg dan dat je er op tijd bij bent en share & like het bericht en plaats je antwoord op de facebookpagina.

 

Die Hard T-shirts:

Voor Die Hard Ground Zero fans, houd je brievenbus goed in de gaten want de Die Hard T-shirts zijn onderweg en vergeet ook niet onze facebookpagina te checken voor de speciale Die Hard win acties!

 

Meer informatie:

www.groundzerofestival.com

 

Of meldt je aan bij de officiele Ground Zero social media kanalen:

www.facebook.com/groundzerofestival

www.twitter.com/groundzerofest

www.myspace.com/groundzerofestival

www.groundzerofestival.hyves.nl