Lowlands

Extra kaarten binnen 5 minuten uitverkocht.

Er gingen vandaag om 11:00 uur nog 89 kaarten ongeldig gemaakte kaarten en enkele honderden extra Lowlands kaarten in de verkoop. Deze waren in minder dan vijf minuten weg.

Net als eerdere jaren werden ook dit jaar tickets uit de zwarthandel zoveel mogelijk ongeldig gemaakt. Deze kwamen met een nieuw ticketnummer en een nieuwe barcode weer beschikbaar voor de officiële verkoop.

Er zijn dit jaar voor de tweede keer tickets ongeldig gemaakt: het gaat om 89 tickets. Deze gingen – samen met enkele honderden kaarten die de organisatie heeft achtergehouden om de zwarthandel dwars te zitten – opnieuw in de verkoop op vrijdag 27 juli om 11:00 via lowlands.nl.

Er kondenen per transactie maximaal twee kaarten worden gekocht.

Heb je een ticket in de zwarthandel gekocht en wil je controleren of deze ongeldig is gemaakt? Op www.ticketsenconcertkaarten.nl staan de ongeldig gemaakte kaartnummers gepubliceerd. Let op: het ongeldig maken van kaarten uit de zwarthandel gaat door tot aan de start van het festival: de lijst die nu gepubliceerd is wordt daarom nog aangevuld. Meer informatie over zwarthandel lees je op www.weetwaarjekoopt.nl.