Ultrasonic

Grotesque @ Ultra Sonic Festival 2012

Het festivalseizoen is inmiddels weer begonnen en na een prachtig indoorseizoen heeft ook PT Events wel weer zin in de buitenfeestjes.

Net als vorig jaar zal ook dit jaar Grotesque eigen area’s hosten een aantal leuke Nederlandse festivals. Zaterdag 28 juli staat het Ultrasonic Festival op de agenda. Een waanzinnig leuk, nieuw festival aan de Maarsseveenseplassen. Vijf zinderende area’s waaronder, jawel een Grotesque stage!

PT Events is er alles aan gelegen om het zo herkenbare gevoel van de succesvolle clubnights onder de zon op zijn minst te evenaren. Muzikaal gezien heeft Grotesque het op papier zeker weer goed voor elkaar. De database van topartiesten en interessante nieuwkomers is opengetrokken en uiteindelijk zijn de volgende naam bevestigd: Sean Tyas, Leon Bolier, Alex M.O.R.P.H., Marcel Woods, Sebastian Brandt, RAM, Mark Sixma, Cor Fijneman, Divini&Warning en Adam Seller.  Een monsterlijke line-up die ongetwijfeld voor een prachtige dag gaat zorgen.

Het Ultrasonic Festival wordt gehouden bij de Maarsseveense Plassen. Een prachtige locatie die de voormalig Rockit Open Air bezoekers zich vast nog wel kunnen herinneren. PT Events is dan ook trots op het feit dat ze gevraagd zijn om een eigen Grotesque stage te hosten. Om alvast in de stemming te komen staan op de officiële website van Ultrasonic Festival een aantal exclusieve promo-mixen van diverse Grotesque artiesten.

Ultrasonic Festival Anthem [RAM pres. Gecko & Adam Seller – Dizko]

Niemand minder dan Grotesque resident RAM is samen met Adam Seller verantwoordelijk voor de Ultrasonic Festival Anthem2012. De plaat heet “Dizko” en is gebaseerd op de tijdloze knaller Direct Dizko, maar dan in een fusie van diverse populaire muziekstijlen die vandaag de dag geen dansvloer onbewogen laat. Releasedatum staat gepland voor eind juli.

Je maakt kans op twee gratis tickets voor het festival wanneer je de Soundcloud link op je Facebookpagina plaatst! http://soundcloud.com/djram-nl/ram-pres-gecko-adam-seller

Tickets

De early bird tickets waren binnen drie weken uitverkocht en dus zijn er alleen nog reguliere kaarten verkrijgbaar à € 35,- Ticketverkoop verloopt via  HYPERLINK “http://www.ultrasonic.nl” www.ultrasonic.nl

Facebookactie

PT Events geeft 3×2 kaarten voor het Ultrasonic Festival weg. Like de facebookpagina van  HYPERLINK “https://www.facebook.com/ptevents.official” PT Events en deel het Ultrasonic Festival op je pagina, dan maak je automatisch kans op de entreetickets. Winnaars worden op 13 juli bekend gemaakt.