Wooferland

Het dak gaat er ouderwets af op Wooferland.

Traditiegetrouw vindt Wooferland weer plaats op de eerste zaterdag van september, op het vertrouwde recreatieterrein Houtrak in Spaarnwoude.

Wooferland is elke zomer met stip het gezelligste festival, lekker intiem met alleen maar lachende gezichten. De meeste bezoekers kunnen zich nog levendig herinneren hoe zij begin jaren negentig deel waren van een revolutie op muzikaal en partygebied. Wooferland is dé plek bij uitstek om het allemaal nog eens dik over te doen. In het verleden behaalde resultaten bieden – in het geval van de op Wooferland te horen klassiekers – zeker een garantie voor de toekomst, dat kan menig trouwe bezoeker bevestigen. Het figuurlijke dak gaat er op dit house classics festival steevast af.

Wooferland heeft dit jaar weer een flink aantal klassiekers weten te boeken. DJ’s die acte de présence geven zijn onder anderen Per, Remy, Lucien Foort, Spider Willem, Miss Djax, Angelo en Pavo. Deze editie kent een aantal speciale momenten. Miss Monica maakte zich onsterfelijk met haar legendarische sets op Wooferland, maar zij heeft aangekondigd zich binnenkort alleen nog maar te richten op de toekomst en geen classics meer te draaien. Haar allerlaatste classics set op Wooferland dit jaar? Hierover later meer.

Een verrassing op de line-up is de uit Haarlem afkomstige Alexander Koning, die na een paar jaar sabbatical weer eens zijn opwachting maakt. Samen met zijn partner in crime Michel Becks draaide hij op Wooferland een paar jaar terug de technotent en menig paar voeten aan gort. Dit jaar staan ze er weer, back to back, classic! Ook aanwezig op Wooferland dit jaar is Steve Rachmad. De Amsterdamse koning van de hoogwaardige techno heeft onlangs zijn album ‘The Secret Life Of Machines’ opnieuw uitgebracht. Een album dat 17 jaar na dato weer een hele nieuwe generatie kennis laat maken met zijn authentieke sound. DJ Promo – de ongekroonde koning van de hardcore – zal een unieke set neerzetten op Wooferland. Hij kan putten uit een indrukwekkende verzameling vinyl vanaf begin jaren negentig, toen house nog house was en zelfs Promo nog geen hardcore draaide. Expect the unexpected!

De chill-out wordt dit jaar onder handen genomen door Namasté, de creatieve organisatie die voortvloeide uit het legendarische ISP, voor ons allen bekend van de beruchte feesten in Sporthallen Zuid. Uiteraard worden de smaakpapillen ook weer getrakteerd op allemaal heerlijks van Pompoen & Speck en de andere cateraars die op Wooferland de food area tot een hotspot maken. Dit wordt weer een editie die de boeken in gaat, dus houd zaterdag 1 september vrij!

Wooferland 2012 – House Classics Festival
Zaterdag 1 september 2012
Aanvang: 14:00 uur tot 23:00 uur
Locatie: Spaarnwoude – Halfweg, Terrein Houtrak – Grote Vijver
Tickets: € 28,95 (ex fee)
Verkoop tickets: Ticketscript.nl & Easyticket.nl
Info: www.wooferland.nl/ & www.facebook.com/wooferland.festival/