Xander de Buisonjé

Live concert album per 20 juli overal verkrijgbaar.

‘Xander in Concert’ vanaf 20 juli verkrijgbaar
Album bevat naast bekende hits ook nieuwe songs

Xander de Buisonjé brengt op 20 juli zijn nieuwe live album ‘Xander In Concert uit. Xander, die bekend staat om zijn energieke shows, is één van de meest populaire en één van de meest geboekte artiesten van Nederland. ‘Xander in Concert’ is een registratie van één van die concerten en is daarmee een perfect aandenken voor iedereen die ooit een show van Xander heeft bezocht.

Samen met zijn 13-koppige band wist Xander voor een uitzinnig publiek een indrukwekkende show neer te zetten. Zo stak de zanger tijdens dit sfeervolle concert oude songs in een nieuw jasje en bracht hij covers van muzikale grootheden ten gehore. Hiernaast gaf hij het publiek ook een voorproefje van een aantal nieuwe songs waaronder de nieuwe single ‘De Wereld Redden’. Klik hier om de track te beluisteren. Deze single is een cover van de Duitse hit ‘Nur Noch Kurz Die Welt Retten’ van de populaire zanger Tim Bendzko, die met het nummer ruim zes weken op #1 heeft gestaan in de Duitse charts.

De show bracht ook een aantal verrassende duetten met zich mee, zo zong Xander samen met Glennis Grace ‘Er Is Altijd Een Weg’, met Yes-R nam hij een nieuwe versie van ‘Hou Me Vast’ op en tenslotte maakte Lieke van Lexmond haar zangdebuut met het duet ‘Zo Ver Weg’. Adlicious, die bekend staan om hun indrukwekkende vocalen en vorig jaar tweede werden bij het populaire televisieprogramma X Factor, verzorgden op spectaculaire wijze de backingvocalen tijdens het concert.

Xander de Buisonjé verwierf Nationale bekendheid als frontman van Volumia!, waar hij nummers als ‘Hou Me Vast’, ‘Het Is Over’ en ‘Afscheid’ toevoegde aan de Nederlandstalige klassiekers. Drie solo-albums, een akoestisch album, een live album met 13-koppige band en meerdere televisieprogramma’s later, beweegt Xander het publiek nog steeds met zijn charme, enthousiasme en energie. Tegenwoordig laat Xander niet alleen op muzikaal gebied van zich horen aangezien presenteren nu ook bij zijn repertoire hoort. Natuurlijk al met De Vrienden van Amstel LIVE!, dat hij dit jaar voor de derde keer op rij presenteerde, maar ook met programma’s als Studio 9 en De Vrienden van Amstel zingen Kroonjuwelen was Xander dit jaar op televisie te zien.

‘Xander in Concert’ is vanaf 20 juli overal verkrijgbaar op cd en als digitaal album.

Fotografie: Harold Versteeg

[bol_product id=”1000004012375266,1000004010691190,1000004003137440,1000004003219163″ price_range=”undefined” name=”Xander de Buisonje” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1342615426_links.css”]