Zwarte Cross

Laatste wijzigingen in programma voor festival komend weekend.

De weersvoorspellingen voor het festivalweekend zijn goed! 20 graden, nauwelijks regen en weinig wind, perfect festivalweer dus!

Helaas moest de organisatie van de Zwarte Cross op het laatste moment nog wat wijzigingen in het programma. Voor de afzeggers zijn waardige vervangers gevonden.

Rilan & The Bombardiers vervangen Eli ‘Paperboy’ Reed! Jammer natuurlijk dat Eli niet komt, maar ze zijn stiekem net zo blij met Rilan. Laatst nog bij DWDD en ze waren erg onder de indruk, coole rock, soul en hiphop met een 9-koppige band, op zondag in de megatent, lekker dansen!

Verder is er wegens ziekte een wijziging in de line-up van de Howlin’ Wolf sessie op zaterdag in de Undercovertent, maar ook daar hebben ze een goede vervanger voor weten te vinden. Howlin’ Dan reermulle uut Liverpool kruipt in de huid van Wolf, vorig jaar zette hij nog met zijn bandje The Cubical de Zwarte Cross op z’n kop, herken je ‘m nog?

Zwarte Cross APP
Voor de smartphoners onder jullie hebben ze ook goed nieuws, we hebben een Zwarte Cross APP! Boordevol programma info en een nieuwsfeed van Wegener over de Zwarte Cross! Bij het binnenhalen van de APP blijf je in de dagen vooraf en tijdens het festivalweekend op de hoogte van al het festivalnieuws en je hebt elke dag het programma bij de hand op je telefoon. Deze is Hier te downloaden!

De Zwarte Cross op je radio
Het is Zwarte Cross week op 3FM Kom lekker in de stemming met Zwarte Cross artiesten en doe mee aan winacties! Onze vrienden van OptimaalFM worden vanaf donderdag overgenomen door Zwarte Cross Radio. Beide stations zenden tijdens het weekend live uit vanaf het terrein, verwacht veel interviews met artiesten, live-sessies in de studio en sfeerreportages vanaf het terrein!

De skyline van Uitopia!
Uitopia krijgt al aardig vorm, prachtig heilstaatje al zeggen we het zelf! Zie hier de eerste foto’s:

© Bron Zwarte Cross