BLØF

Dit jaar bestaat BLØF 20 jaar en dat mag gevierd worden!

Speciaal voor deze mijlpaal verschijnt op 19 oktober a.s. een muzikaal overzicht: ‘Hier: Het Beste van 20 jaar BLØF’, waarop je kan genieten van 20 jaar lang BLØF.

Het album bevat vrijwel alle hits, inclusief de splinternieuwe single “Zo Stil”. Er verschijnen twee versies van dit verzamelalbum: een 2CD met de grootste BLØF-hits van 1998 tot nu, en daarnaast komt er ook een mooie 3CD+DVD box uit, met hierop uiteraard ook de grote hits van de band. Wat nu zo mooi is aan deze uitgave is de extra CD en DVD met daarop vele nooit eerder uitgebrachte nummers en bijzonder live materiaal van de afgelopen jaren. Wat de grote fan, natuurlijk niet mag missen!

BLØF vond het samenstellen van het verzamelalbum een bijzonder moment. Zelf hadden ze er nog het een en ander over te zeggen: “Wij staan eigenlijk heel weinig stil bij ons rijke verleden, omdat we altijd opgaan in de muziek die we op dit moment aan het maken zijn of de muziek die we allemaal nog willen gaan maken. Maar het was toch wel erg leuk en ook indrukwekkend om dit overzichtsalbum te kunnen samenstellen. Dan besef je pas wat een bijzondere en lange carrière we toch hebben.’’

Laatste kaarten Ziggo Dome
Het jubileumconcert op 3 november in Ziggo Dome is bijna uitverkocht.
De band kijkt er erg naar uit want het beloofd een bijzondere avond te worden in deze nieuwe Amsterdamse concertlocatie.

Kaartverkoop
Heb je nog geen kaarten? Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar:
De staanplaatsen zijn uitverkocht. Koop HIER de laatste kaarten voor het Dichterbij Dan Ooit vak via Bol.com in bundel met de biografie ‘Hier’

Koop HIER de laatste 1e en 2e rangs zitplaatsen voor het concert.

[bol_product id=”1000004012946773,1000004011667019,1000004012946774,1000004011111049″ price_range=”undefined” name=”blof” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1346308863_links.css”]