Decibel 2012

Record aantal CD’s “Decibel 2012” verkocht.

Jaarlijks komen tienduizenden liefhebbers van de Harder Styles samen op de Beekse Bergen in Hilvarenbeek, voor wat wordt gezien als één van de meest toonaangevende evenementen van de festivalkalender.

Zaterdag 18 augustus organiseerde b2s zijn grootste event van het jaar: Decibel. Decibel is in tien jaar uitgegroeid tot het drukst bezochte Harder Styles festival en presenteert ook dit jaar een waanzinnige 3CD met drie vaandeldragers van de Hardstyle, Hardcore en Tekstyles. Niemand minder dan Wildstylez, Nosferatu en Mark With A K tekenden voor hét Harder Styles overzicht van de zomer!

Wildstylez groeide in no time uit tot één van de belangrijkste Hardstyle artiesten. Hij levert dan ook een briljante mix af met uplifting tracks als zijn samenwerking met Niels Geusebroek ( bekend van The Voice of Holland seizoen 2), Headhunterz’ opvallende remix van Hardwell – “Spaceman” en natuurlijk het officiële anthem van de hand van Zatox – “D.E.C.I.B.E.L.”. Naast deze producties vond Wildstylez ook plaats voor releases van artiesten als Noisecontrollers, Brennan Heart en Gunz For Hire.

Nosferatu geeft op zijn eigen disc een voorproefje van zijn langverwachte nieuwe album: zo vind je op de Decibel compilatie exclusieve tracks als “Hate Me Like A Pro” en de aanstaande megacollab met Tha Playah voor “Fade To Nothing”, maar ook nieuw werk van Ruffneck & Dione, zijn remix met Meccano Twins voor Wedlock’s classic “Acid Rain” en vele andere producties van top Hardcore artiesten. De derde cd is samengesteld door het Belgische Tekstyles icoon Mark With A K, die voor zijn mix putte uit zijn eigen discografie, maar ook koos voor tracks als Dr. Rude’s remix van Critical Mass’ “Burning Love”, Ruthless’ “Givin It All” en Lobotomy Inc.

Jaarlijks vliegen niet alleen de tickets, maar ook de Decibel compilaties de deur uit. Met deze ijzersterke driedubbelaar zal dat dit jaar niet anders zijn. Zeker gezien het record dat afgelopen zaterdag gevestigd werd tijdens het festival. Niet eerder werd er tijdens een evenement meer CD’s verkocht dan tijdens Decibel 2012. De Free Record Shop, die de verkoop verzorgde, maakte melding van een absoluut record aan verkopen van de Decibel 2012 compilatie.

De compilatie “Decibel 2012” ligt nu in de winkels en is digitaal verkrijgbaar bij o.a. iTunes: http://bit.ly/O0vTBV

www.beyourselfmusic.com

[bol_product id=”1000004012518022″ price_range=”undefined” name=”Decibel 2012″ background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1345630446_links.css”]