Erica Yong

Angel – Erica Yong.

Erica Yong is een vrouw die muziek met intense passie beleeft. Je hoort het in alles wat ze zingt en de dingen die ze uitdraagt. Erica ádemt muziek, het is niet uit haar leven weg te denken. Als een soort missie die ze kreeg om de harten van mensen te beroeren en vervoeren. Met haar Engelstalige album ‘Angel’ valt alles op zijn plaats. Met een mengelmoes van jazz, soul pop en latin neemt deze gedreven zangeres de luisteraar mee op een speciale reis. Wie naar Erica’s muziek luistert wordt vrolijk, blij en krijgt een goed humeur. Positieve klanken die je meenemen naar tropische stranden, momenten zonder zorgen, het even niets moeten en genieten van een exotisch cocktailtje in de hand. Feel good is het gevoel wat het album ‘Angel’ ten volle overbrengt, gebracht door een warme stem en de begeleiding van een select groepje gedreven muzikanten. 14 originele songs bevat het album. Liedjes die keer op keer raken: van het boss nova getinte ‘You Can Change The World’ tot het mooie aan dochter Eva opgedragen ‘Angel’ of het romantische en nostalgisch aanvoelende ‘When The Music Plays’. Het zijn stuk voor stuk pareltjes waar je iets van meekrijgt, steeds weer die positieve vibe die je het hele album bijblijft.

www.ericayong.nl

[bol_product id=”1000004012367339″ price_range=”undefined” name=”Erica Yong” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1345638952_links.css”]