Gusttavo Lima

Gustavo lima Verbreekt Nederlands Record.

‘Balada voor de 13e week op nummer 1 in de Top 40’

De Braziliaanse zanger Gusttavo Lima staat met zijn single ‘Balada’ deze week voor de 13e week in de Nederlandse Top 40 op nummer 1 en heeft daarmee het record van Marco Borsato verbroken. Tot deze week was Marco Borsato recordhouder met zijn single ‘Dromen zijn Bedrog’ die 12 weken lang de hoogste positie in de Top 40 bezet hield.
Dat Nederland niet om Gusttavo Lima heen kan deze zomer blijkt ook uit het feit dat de Braziliaanse zanger al 9 weken in de top staat van de Airplay top 200. Vijf weken hiervan heeft de zanger ook daadwerkelijk op nummer 1 gestaan. Uit de maandrapportage van Nielsen Music werd duidelijk dat ‘Balada’ alleen al in de maand juli 962 keer is gedraaid en daarmee 102 miljoen keer is gehoord. Ook op Youtube is ‘Balada’ een regelrechte hit met meer dan 14 miljoen views.

Op 4 oktober heeft de zanger de kans om dit grote succes ook in Nederland te vieren aangezien de zanger die dag een concert geeft in The Sand in Amsterdam. Het is dan voor het eerst dat de zanger naar Nederland komt.

Balada’ is inmiddels bekroond met dubbel platina.

[bol_product id=”1000004012285268″ price_range=”undefined” name=”Gusttavo Lima” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1344060415_links.css”]