Jazzdag

We geven 3 cd’s weg van de Jazzdag showcases.

Afgelopen Juni vond in aanloop naar het North Sea Jazz Festival op diverse locaties in Rotterdam de Jazzdag 2012 plaats.

In de stad werden conferenties gehouden en diverse showcases. Van die showcases is een verzamelalbum gemaakt. Wij geven er drie exemplaren van weg.

Het festivalprogramma van de Jazzdag 2012 bestond o.a. uit Amstel Big Band, BRUUT! Floriaan Wempe Kwartet, KØGGING, Michiel Stekelenburg Quartet, Dutch New Morning, de Nazaten, The Jazzinvaders, Sebastiaan van Bavel trio en Talking Cows The Blindfold Test, Cactus Truck, Celine Cairo, Crescent Double Quartet, Cubrabop 5, D-Felic’s New Quintet, Hermine Deurloo/Tony Overwater/Joshua Samson + special guest Jesse van Ruller, Maaike den Dunnen Quintet, Kenturah’s Kitchen, Maria Mendes Quintet, Miró Move, New Rotterdam Jazz Orchestra (NRJO), Organic Three en Salvation Street Shout.

WIN:
Hoe kun je de cd’s winnen? Volg Ons op Twitter @OnTopOfMusic en Retweet onze win-actie berichten.

Over de Jazzdag
De Jazzdag is het grootste Nederlandse jazznetwerkevenement. Tijdens de conferentie worden ontwikkelingen en vraagstukken binnen de jazzsector besproken in de verschillende panels, workshops en presentaties. Tijdens het festivalprogramma staan showcase optredens van getalenteerde jazzartiesten centraal.

De Jazzdag wordt georganiseerd door Buma Cultuur en is een initiatief van Buma Cultuur en Stichting JazzNL.

Fotografie: Mike Breeuwer