Katy Perry

‘Part of Me’ is de muziekfilm van het jaar voor fans van alle leeftijden.

De muziekfilm van het jaar voor fans van alle leeftijden komt woensdag 28 november uit op Blu-ray 3D, Blu-ray en DVD!

Het grappige, glamoureuze, hartverscheurende, inspirerende, gekke, magische, gepassioneerde en eerlijke dagboek van één van de grootste artiesten van onze planeet, ofwel de unieke muziekdocumentaire KATY PERRY: Part of Me, komt 28 november a.s. uit op Blu-ray 3D, Blu-ray en DVD.

KATY PERRY: Part of Me geeft fans toegang tot het echte leven van deze muzieksensatie en laat zien hoe een meisje door hard werken, enorme toewijding en met een fenomenaal talent zichzelf bleef en haar dromen waar maakte. Kom alles te weten over Katy: van de zeldzame interviews achter de schermen, tot de persoonlijke momenten tussen Katy en haar vrienden, beelden van de repetities en choreografie, Katy’s kenmerkende stijl en meer! KATY PERRY: Part of Me onthult de onwrikbare overtuiging van de zangeres dat als je jezelf kunt zijn, je alles kunt worden.

KATY PERRY: Part of Me is beschikbaar op Blu-ray 3D™/ DVD combopack, Blu-ray/ DVD combopack en als single DVD. Beide combo sets bevatten nieuwe en nooit eerder vertoonde beelden, meer van Katy op de bühne en daarbuiten, achter de schermen scènes van haar ‘California Dreams’ tour en nog veel meer.
KATY PERRY: Part of Me Blu-ray/ DVD Combo Pack
De KATY PERRY: Part of Me Blu-ray wordt vertoond in 1080p high definition met Engelse 5.1 DTS-HD Master Audio. De DVD in de Combo Pack wordt vertoond in breedbeeld voor 16:9 televisies met Engelse 5.1 Dolby Digital. De Blu-ray/DVD Combo Pack bestaat uit:

Blu-ray (disc 1)
• Speelfilm (HD)
• Achter de schermen bij de California Dreams Tour

DVD (disc 2)
• Speelfilm (SD)

KATY PERRY: Part of Me Blu-ray 3D/Blu-ray/DVD Combo Pack
De KATY PERRY: Part of Me Blu-ray 3D/Blu-ray/DVD combo bevat al het bovenstaande met als aanvulling een Blu-ray 3D disc met de speelfilm die vertoond wordt in 1080p high definition met Engelse 5.1 DTS-HD Master Audio.

KATY PERRY: Part of Me is ook verkrijgbaar als standaard DVD.

KATY PERRY: Part of Me
Releasedatum: 28 november 2012
Prijs DVD: € 14,99
Prijs Blu-ray/ DVD Combopack: € 24,99
Prijs 3D Blu-ray/DVD Combopack: € 29,99
Speelduur: 93 minuten
Kijkwijzer: Alle leeftijden
Universal Pictures Benelux verzorgt in Nederland de distributie van KATY PERRY: Part of Me.