Lowlands

Tweede festivaldag met nieuwe verrassingen.

Ook op de tweede Lowlands dag viel er weer veel moois te beleven in Biddinghuizen. Enkele namen: Skrillex, Charles Bradley, Eagles of Death Metal, Fresku, Veronica Falls en Triggerfinger

Met Skrillex was gekozen voor de optimale afsluiter. De Amerikaanse dj en producer wist zo’n 25.000 festivalgangers naar de Alpha tent te lokken. Ook op de zaterdag was het weer zinderend heet op Lowlands waar het op het open terrein moeilijk verkoeling zoeken is.

De waterpunten die dit jaar vanwege de drukte waren geïnstalleerd, kwamen heel goed van pas. Op de warmste momenten van de dag ging er bijna 2 liter per bezoeker doorheen. In sommige tenten was ook extra airco geïnstalleerd zodat het een klein beetje beter uit te houden was.

Fotografie: Harold Versteeg / Luuk Denekamp / Paul Barendregt