Mystery Land

Laatste kaarten en release timetable.

Inmiddels zijn bijna alle 60.000 kaarten voor Mysteryland 2012 verkocht. De organisatie meldt dat vandaag, met nog een kleine twee weken te gaan tot aan 25 augustus wanneer het evenement los barst op het voormalige Floriade terrein in de Haarlemmermeer nabij Amsterdam.

Vanaf vandaag kunnen festivalbezoekers hun eigen dag inplannen via het gepubliceerde blokkenschema waarin onder andere Seth Troxler, Calvin Harris, Avicii, A-Trak, Simian Mobile Disco en afsluiters Loco Dice, A-Trak, Chuckie, Fedde le Grand en De Man Zonder Schaduw volgende week zaterdag deze negentiende editie zullen inluiden.

Het volledige programma inclusief tijden zijn bekend via Mysteryland.com.

De allerlaatste kaarten en informatie over het programma en het blokkenschema zijn te vinden op Mysteryland.com

Mysteryland

25 augustus 2012

Haarlemmermeer

Mysteryland.com