Playback

Per vandaag verkrijgbaar op Blu-ray en DVD.

Koch Media, toonaangevende producent en distributeur van digitale entertainmentproducten, heeft een overeenkomst gesloten met G2 Producties voor de distributie van films op Blu-ray en DVD in de Benelux. Koch Media brengt iedere maand een bijzondere selectie films uit op Blu-ray en DVD; van horror tot komedie en van drama tot documentaires.

Playback, een nieuwe angstaanjagende film van het bekende After Dark Label, zorgt ervoor dat je deze zomer opnieuw op het puntje van je stoel gaat zitten.

Playback
In Playback bestudeert een groep middelbare scholieren de geschiedenis van hun stad. Tijdens hun onderzoek laten ze per ongeluk een kwade kracht vrij, die hen in zijn macht probeert te krijgen. De geest heeft één speciale ziel op het oog en zet alles op alles om de diepste en meest duistere geheimen van het stadje wereldkundig te maken. Geheimen die het daglicht niet kunnen verdragen…

[bol_product id=”1002004012340025″ price_range=”undefined” name=”playback” background_color=”#FFFFFF” text_color=”#2C2C2C” link_color=”#2C2C2C” border_color=”#FFFFFF” width=”350″ cols=”2″ rating=”true” price=”true” bolheader=”undefined” target=”true” image_size=”true” css_file=”bol_1340742313_links.css”]

Regisseur: Michael A. Nickles
Cast: Christian Slater (True Romance), Ambyr Childers (Gangster Squad)
Releasedatum: 1 augustus 2012
Speelduur: 98 minuten
DVD : € 9,99