Rolf Sanchez

Single opgedragen aan Olympische sporters.

Richting het EK regende het Oranje-nummers en ondanks dat heel Nederland in de ban was van de Olympische Spelen was het erg stil met nummers voor de Olympische sporters.

Op 17 augustus released Rolf Sanchez zijn nieuwe single ‘Vivo’ en draagt dit nummer op aan alle Nederlandse Olympische sporters.

VIVO Hollandia!

Vivo is Spaans voor ‘leven’. Ondanks alles: de pijn, tegenslagen en teleurstellingen… We kruipen altijd weer overeind. We overwinnen tegenslagen en bereiken onze doelen die we hebben gesteld. Ondanks de teleurstellingen zien we lichtpuntjes om verder voor te strijden. Rolf Sanchez heeft deze ups and downs afgelopen jaar zelf ook meegemaakt. En deze ervaringen hebben hem geïnspireerd tot het schrijven van dit nummer.

“Sporters als Epke Zonderland, Ranomi Kromowidjojo, Edith Bosch, Mariane Vos, Anky van Grunsven en alle andere Nederlandse Olympische toppers hebben kei hard getraind en hebben ongetwijfeld hun pieken en dalen meegemaakt, maar hun doel bereikt met of zonder Olympische medaille. Dit zijn de voorbeelden voor iedereen die weleens een ‘Vivo’- momentje hebben.” Aldus Rolf Sanchez.

Rolf heeft een vast team om zich heen verzameld, waarmee hij aan nieuw materiaal werkt. Naast het zingen ontwikkelt Rolf zich ook meer als schrijver, waarvan ‘Vivo’ het eerste resultaat is.

‘Vivo’ is vanaf vrijdag 17 augustus overal digitaal verkrijgbaar.